marți, 17 aprilie 2018

English-French Reading and Acting Contest


A vorbi o limbă străină înseamnă a avea o ușă deschisă către posibilități viitoare, înseamnă a gândi și a vedea lumea cu alți ochi și cu zâmbetul mereu pe buze.



Membrii catedrei de limbi străine caută mereu noi mijloace pentru a-i atrage pe elevi către studierea limbilor engleză și franceză. O bună modalitate o reprezintă concursurile și astfel “English-French Reading and Acting Contest” a luat naștere. În data de 2 aprilie 2018 s-a desfășurat prima ediție.

Elevii au fost foarte încântați de acest concurs și au participat în număr mare (27 de elevi din clasele de gimnaziu și 33 de elevi din clasele primare).

S-a apreciat, în primul rand, dorința de participare și implicare iar pentru departajare s-a luat în calcul pronunția, expresivitatea, materialele folosite precum și capacitatea de a intra în rol, de a juca pe scenă.

La sfârșit, elevii au avut de completat un chestionar prin care s-a dorit o evaluare sinceră a modului de desfășurare a concursului și eventuale sugestii prin care se pot îmbunătății edițiile viitoare.






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu