marți, 18 ianuarie 2011

PRINTRE AMINTIRI- SERATA ARTIȘTILOR ,,MAGIA CRĂCIUNULUI ,,



A trecut vremea...A trecut ANUL! Ninge cu fulgi mari ca într-o poveste.  Peste tot e o singură culoare: alb,alb-imaculat. Am intrat în perioada  magică  a SĂRBATORILOR DE IARNĂ și ne lăsăm  cuprinși de liniște sufletească, dragoste, bunăvoință  și generozitate.  Acum e vremea serbărilor deoarece sufletele micuților artiști se leagăna ca intr-o dulce închipuire. Și cum totul pe lumea asta a fost făcut ca să încapă într-o poveste frumoasă, veselă sau tristă, dar mângaietoare pentru suflet începem și noi  Povestea noastră...


Am descoperit că fiecare avem câte un dar ce trebuie folosit și prețuit, fiindu-ne binecunoscut proverbul: „Dumnezeu pune talent, tu pune munca!”. Ne-am hotărât să ne prezentăm într-o serată, fiecare cu talentul său. Serata a încurajat orice acțiune legata de artă, fie ca a fost vorba de pictura, muzica sau creatie literara. Artistii au avut posibilitatea de a-și arăta modul de a vedea lumea, care le sunt aspirațiile și visele, dar și  prietenii sau dilemele prin prisma artelor.
Si cum muzica,  povestile sunt numai  bune de ascultat intr-o zi friguroasă de iarnă, alături de cei dragi nouă, i-am primit cu bucurie pe invitați. Sala de clasă devenise neîncăpătoare pentru toți. Emoțiile tuturor s-au ridicat ca o cortină și au facut loc începerii spectacolului.
            Prezentatorii, cu o dicție perfectă și o ținută exemplară  au prezentat, rând pe rând, momentele artistice.     




         Timp de o oră și jumatate, cei prezenți s-au bucurat de călatorii in lumea imaginației susținute de creații literare proprii: „Întalnire cu Toamna” , „Misterele Iernii”, „De ce rade omul de zapadă?”, „Ceva ce nu s-a întamplat...”„Poeme- Crăciunul, Omul de zăpadă”, de interpretări muzicale: muzică clasică interpretata la pian si vioară, colinde acompaniate la chitară și muzică vocală  interpretată de corul clasei, dar și de crțiile plastice ale micuților artiști.
         Momentele de intensă trăire au fost aplaudate cu căldură de invitați, aducând strălucire în ochii mici și ageri ai artiștilor.  Serata a adus lumină în sufletul tuturor, a dat aripi imaginației și bucuria muncii împlinite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu