duminică, 14 noiembrie 2010

SPORT și SĂNĂTATE

            De multe ori am afirmat că motto-ul unei şcoli ar trebui să fie „mens sana in corpore sano” pentru că înainte de toate este importantă sănătatea trupului.  Această sănătate a trupului vine din minte. Dacă ne coordonăm gândurile astfel încât să câştigăm o viaţă sănătoasă, atunci trebuie să facem asta şi acolo unde învăţăm cel mai mult, la şcoală. Activităţile pe care le desfăşurăm în şcoala noastră  au rolul de a ne relaxeza  mintea şi sufletul.
echipa de fotbal a Scolii Ipotesti
      In acest week-end (07 nov.- 08 nov.) la Ipotesti s-a desfasurat Olimpiada Nationala a Sportului Scolar faza pe catedra la care a participat scoli din Bosanci, Todiresti, Moara, Ciprian Porumbescu, Mitoc Darmanesti si Ipotesti. Impartite in doua grupe intr-o competitie extreme de disputata, finala mare a fost castigata de cei din Ipotesti in fata celor de la Todiresti la loteria penaltyurilor cu scorul de 5 – 4 dupa ce in timpul regulamentar s-a consemnat egalitate, 1 – 1.




În  noiembrie 2010 s-a organizat un Campionat de Fotbal cu elevi ai claselor V-VIII. Echipele au fost formate din câte 6+1, elevii având posibilitatea să se remarce şi să-şi dezvolte calităţile motrice şi totodată să-şi valorifice talentul. Participanţii au dat dovadă de spirit de competiţie şi au arătat că sunt capabili şi dornici să participe la astfel de concursuri şi întreceri sportive.  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu