miercuri, 28 septembrie 2011

Elevii școlii noastre au raspuns “prezent” apelului făcut de organizatorii campaniei sociale “Let’ do it , Romania !”


                      „Let’s Do It, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din România, care și-ai propus  curăţarea deşeurilor din arealele naturale într-o singură zi, astfel, am transformat România într-o ţară mai curată.
Elevii școlii noastre au raspuns  “prezent” apelului facut de organizatorii campaniei sociale  “Let’ do it , Romania !”, in ziua de 24 septembrie 2011.
Astfel, ehipati cu saci si manuși , dar si cu energie , entuziasm și optimism din belșug , voluntarii școlii noastre împreuna cu profesorii coordonatori  au pornit spre zonele ce le-au fost arondate  spre a fi curatățate.

 Sperăm ca exemplul nostru să fie urmat de și mai mulți voluntari  la ediția viitoare a Let’s do it, Romania!













Și, mai mult, sperăm ca acțiunea noastră să convingă pe cât mai mulți să păstreze curațenia în jurul lor, oriunde s-ar afla !

vineri, 23 septembrie 2011

Început de an școlar

Toamna este a doua primăvară, când fiecare frunză este o floare. (Albert Camus)
E toamnă, e foşnet, e somn... Copacii, pe stradă, oftează. Este anotimpul cu parfum discret, arămiu, ce anunţă sfârşitul vacanţei şi începutul unui nou an şcolar. Porţile şcolilor se deschid larg, aşteptând să le treacă pragul numeroşi elevi. Care mai mari, care mai mici, unii mai curajoşi, alţii mai timizi, mai vorbăreţi sau mai tăcuţi. Pentru toţi este un nou drum în viaţă.
Revederea colegilor și a profesorilor zugrăvește pe chipul tuturor o bucurie pe care doar un început o poate provoca.
 Este bucuria unui  alt inceput de septembrie pe care îl petrecem împreună ca în fiecare an..